Zondag 1 oktober 2017, 15.00 uur

Goethe Instituut, Herengracht 470

'Onder Vrienden'

Concert voor Vrienden van het Erard Ensemble (en zij die dat willen worden!)

kaarten á €50,- direct kaarten kopen via: Klassiekemuziek.nl

Speciaal voor de Vrienden geven de musici van het Erard Ensemble – bijgestaan door bariton Mattijs van de Woerd – een exclusieve sneak preview van ons festival in het monumentale Goethe Instituut. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u luisteren naar een feestelijke selectie van werken uit ons festivalrepertoire en van een aantal werken die we voor deze bijzondere gelegenheid speciaal voor u ten gehore zullen brengen. De precieze inhoud van dit Vriendenprogramma laten we nog even een verassing. Bij mooi weer borrelen we nog even na in de ruime tuin van het Goethe Instituut.

Bent u nog geen Vriend, maar wilt u dat graag worden? Dan is dit een uitgelezen gelegenheid. Voor 50 Euro krijgt u toegang tot dit concert, bent u een jaar lang Vriend van het Ensemble en wordt u in het voorjaar van 2018 uitgenodigd voor nog een muzikale middag op een mooie locatie. Wie wil dat niet?

Direct aanmelden of liever eerst iets meer weten? Stuur een mail naar info@erard-ensemble.nl, en we nemen contact met u op. Vrienden altijd welkom!

 toegang alleen met aanmelding via info@erard-ensemble.nl